FysioNU

logo fysionuFysioNU is een Keurmerk praktijk en biedt een totaal pakket aan zorg, revalidatie, training, preventie en nazorg. We hebben specialisten in huis op elk gebied van Fysiotherapie (Manuele Therapie, Bekkenfysiotherapie, Sportfysiotherapie, Kinderfysiotherapie, Geriatriefysiotherapie, Oedeemtherapie, Dry Needling).

U kunt snel bij ons terecht bij nekklachten, rugpijn en bekkenpijn-klachten, sportblessures, acute of chronische pijn, incontinentie klachten, kniepijn, heupklachten, schouderpijn, na een operatie etc.

Of u nu jong bent of ouder, getraind- of ongetraind, FysioNU biedt Fysiotherapie aan een brede doelgroep maar ook aan een ieder met een specifieke zorgvraag. Wij zorgen dat u een afspraak krijgt bij onze specialist op het gebied van uw probleem.

Iedere patiënt heeft recht op de beste zorg en een optimaal resultaat. Voor u betekent dit dat u graag snel inzicht in de aard en de ernst van uw klacht of (sport)blessure wilt hebben. Daarnaast wilt u snel van uw klachten af, zodat u uw werkzaamheden, sport, hobby of dagelijkse activiteiten kunt hervatten. Daarom bieden onze therapeuten maatwerk bij uw behandeling en begeleiding om te komen tot een optimaal herstel. Soms is alleen een gericht advies voldoende.

FysioNU is een praktijk voor fysiotherapie en is de afgelopen jaren, met vijf vestigingen verspreid over Apeldoorn, uitgegroeid tot een vooraanstaande praktijk in de regio. We gaan volop mee met de ontwikkelingen in ons vak. Als grotere organisatie kunnen we daar goed op inspringen. Door op kleinschalige locaties te werken houden we onze zorg persoonlijk, dicht bij u in de buurt en op maat: Fysio anno NU.

U kunt bij ons snel en direct terecht, ook zonder verwijsbrief van de huisarts. Op verwijzing van uw huisarts/specialist behandelen we ook bij u aan huis.

Openingstijden

  • maandag 7.00 - 21.00 uur
  • dinsdag 7.30 - 18.00 uur
  • woensdag 7.00 - 21.00 uur
  • donderdag 7.30 - 21.00 uur
  • vrijdag 7.00 - 18.00 uur
  • zaterdag 8.30 - 12.00 uur

Telefoon: 055 - 522 5553
E-mail: info@fysionu.nl

Ga naar de website