FysioNU

logo fysionuFysioNU is een praktijk voor fysiotherapie en is de afgelopen jaren, met vijf vestigingen verspreid over Apeldoorn, uitgegroeid tot een vooraanstaande praktijk in de regio. We gaan volop mee met de ontwikkelingen in ons vak.

Door op kleinschalige locaties te werken houden we onze zorg persoonlijk, dicht bij u in de buurt en op maat: "Fysio anno NU". We bieden een totaal pakket aan zorg, revalidatie, training, preventie en nazorg.

U kunt snel bij ons terecht (ook zonder verwijsbrief) bij oa nekklachten, rugpijn en bekken- en bekkenbodem-klachten, sportblessures, acute of chronische pijnklachten, kniepijn, heupklachten, schouderpijn, na een operatie en voor Covid revalidatie. Maar ook voor looptraining bij etalagebenen of begeleiding bij de ziekte van Parkinson.

Of u nu jong bent of ouder, getraind- of ongetraind, FysioNU biedt fysiotherapie aan een brede doelgroep maar ook aan een ieder met een specifieke zorgvraag. We hebben specialisten in huis op bijna elk gebied van fysiotherapie (Manuele Therapie, Bekkenfysiotherapie, Sportfysiotherapie, Kinderfysiotherapie, Geriatriefysiotherapie, Oedeemtherapie, Handtherapie, Dry Needling).

Iedere patiënt heeft recht op de beste zorg en een optimaal resultaat. Voor u betekent dit dat u graag snel inzicht in de aard en de ernst van uw klacht of (sport)blessure wilt hebben. Daarnaast wilt u snel van uw klachten af, zodat u uw werkzaamheden, sport, hobby of dagelijkse activiteiten kunt hervatten. Daarom bieden onze therapeuten maatwerk bij uw behandeling en begeleiding om te komen tot een optimaal herstel. Soms is alleen een gericht advies voldoende.

Openingstijden FysioNU:

  • maandag 7.00 - 21.00 uur
  • dinsdag 7.30 - 18.00 uur
  • woensdag 7.00 - 21.00 uur
  • donderdag 7.30 - 21.00 uur
  • vrijdag 7.00 - 18.00 uur

Telefoon: 055 - 522 5553
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ga naar de website

De Orderbron

centrum voor gezondheid

Ordenplein 6
7312 NL Apeldoorn