beweeg beter - oefentherapeuten

logo beweegbeterBeweeg Beter werkt! U kunt bij ons terecht voor:

 • adviezen over uw dagelijkse houdingen en bewegingen.
 • begeleiding in het beter omgaan met uw (langdurige) pijnklachten of bewegingsbeperkingen.
 • maatwerk adviezen in uw thuis- of werkomgeving.
 • begeleiding in zelfstandig uw klachten te voorkomen of verminderen.
 • voorkomen van werkgerelateerde klachten door bedrijfstrainingen.
 • voorbereiding op bevalling en bewust bewegen in de zwangerschap.
 • het verbeteren van de houding tijdens de groei.

Als oefentherapeuten zijn wij breed opgeleid in het behandelen van mensen met allerlei klachten van het houding- en bewegingsapparaat. Als u problemen heeft met bewegingen en houdingen tijdens activiteiten in uw dagelijks leven kunt u bij ons terecht. Ook mensen zonder (pijn)klachten kunnen bij ons terecht voor advies. Het houding- en bewegingsapparaat zijn alle spieren en gewrichten die een menselijk lichaam heeft. Zo kunt u bij ons terecht met klachten als gevolg van een chronische aandoening (rug- en nekklachten, Reumatoide arthritis, artrose, enz), maar ook met acute klachten (hernia, nekklachten e.d.). Wij werken met mensen van alle leeftijden en diverse aandoeningen. Ook als u een advies wilt om klachten te voorkomen is dat mogelijk. Onze klanten geven aan dat zij onder andere erg tevreden zijn over het maatwerk dat wij bieden, de persoonlijke begeleiding en de "doe het zelf" adviezen.

Maatwerk in uw eigen situatie

Als oefentherapeut stellen wij samen met u vast welke situaties uw klachten beïnvloeden. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar uw houding of de manier waarop u beweegt maar we bespreken ook welke invloed de omgeving heeft op het ontstaan of in stand houden van uw klachten. De adviezen die u meekrijgt kunt u toepassen in uw eigen dagelijkse situatie.

Persoonlijke begeleiding

U wordt het gehele proces begeleid door dezelfde oefentherapeut. Omdat wij kleinschalig werken is er een prettige werksfeer en loopt contact via korte lijnen.

"Doe het zelf therapie"

Dit betekent dat u voldoende adviezen en begeleiding krijgt om zelf mee aan de slag te gaan. Op die manier leert u hoe u uw klachten kunt verminderen en kunt voorkomen.

Vergoeding

Veel van onze klanten denken onterecht dat de kosten van oefentherapie uit hun eigen risico betaald wordt. In de meeste gevallen is dit niet het geval! Alleen als u een chronische aandoening heeft krijgt u oefentherapie uit de basisverzekering vergoed en daar geldt het eigen risico wel voor. De meeste mensen krijgen de behandeling oefentherapie (deels) vergoed uit de aanvullende verzekering en daar geldt dus niet het wettelijke eigen risico voor (of u moet daar bewust voor hebben gekozen).

Openingstijden

De praktijk is op de volgende tijden meestal geopend (kijkt u voor de aktuele openingstijden op de website):

 • Maandag: 8:00 tot 18:00 uur
 • Dinsdag: 8:00 tot 18:00 uur
 • Woensdag: 8:00 tot 18:00 uur
 • Donderdag:8:00 tot 18:00 uur
 • Vrijdag:8:00 tot 18:00 uur

Telefoon: 055 - 35 60 607

Ga naar de website