Nieuws

Wij zoeken een
enthousiaste praktijkmanager voor 20 uur per week!

Wij zijn met 5 huisartsenpraktijken werkzaam in de wijk Orden te Apeldoorn, onze praktijken zijn gevestigd in gezondheidscentrum de Orderbron. Wij willen ons als huisartsen zoveel mogelijk op de directe patiëntenzorg richten en hebben daarom behoefte aan ondersteuning bij de niet patiëntgebonden zaken. Iemand die proactief en vanuit een helicopterview in staat is om processen aan te sturen, in te richten en op te volgen. Het gaat om de volgende aandachtsgebieden:
- Personeel: Verbinden op samenwerking, aansturen op taken en waar nodig herschikken. Verzorgen van jaarplanning functioneringsgesprekken, vakantie/bezetting en kamerplanning, verzuimbeleid, vertalen van actuele wet en regelgeving naar de praktijk
- Kwaliteitscyclus inrichten, aansturen en opvolgen. Hieronder valt ook accreditatie, scholingsbeleid, VIM proces enz.
- Contacten onderhouden met contractanten en/of leveranciers. Reeds afgesloten contracten monitoren op geleverde diensten, prijs-kwaliteit, actuele wet en regelgeving en dit overzichtelijk maken voor de praktijkhouders
- Aanspreekpunt medewerkers voor alle voorkomende niet patiëntgebonden zaken
- Opstellen van jaarplanning om processen te borgen en op te volgen

Hiervoor zoeken wij een stevige persoonlijkheid die ook sensitief kan zijn, verbindend werkt, zelfstandig functioneert, prioriteiten kan stellen en zaken kan agenderen bij de juiste personen. Je beschikt over kennis van de eerstelijns zorg en/of huisartsenzorg, hebt een, op de functie gerichte, HBO opleiding en/ of een post HBO opleiding praktijkmanagement. Binnen onze HAGRO (totaal 11 praktijken) worden nog 2 praktijkmanagers aangenomen, dit geeft mogelijkheid om samen te werken op onderwerpen. In de regio is een netwerk voor praktijkmanagers.

De functie wordt ingeschaald conform de CAO Huisartsenzorg, afhankelijk van ervaring. U kunt uw motivatie vóór 14 oktober 2019 mailen naar mevrouw Uhl-Jonker, annegreet@huisartspraktijkuhljonker.nl Uw eventuele vragen kunt u ook mailen naar mevrouw Uhl-Jonker.

 

De online diensten van uw huisarts zijn nu ook beschikbaar via de HRA app.

Zo kunt u via uw smartphone of tablet uw afspraken maken/inzien, uw medicatie bestellen of een vraag stellen aan de huisarts of assistente.
U kunt de app downloaden via de app Store of Google play. Onder het kopje Online Diensten staat een uitleg hoe u dit kunt doen of vraag een folder bij de assistente.

300x0w

HRA Uw Zorg online app van Huisartsen Regio Apeldoorn

De HRA Uw Zorg online app is een service van Huisartsen Regio Apeldoorn. Hiermee heeft u 24 uur per dag toegang tot uw medicatieoverzicht, kunt u eerder voorgeschreven medicijnen bestellen, afspraken maken en een eConsult starten bij uw huisarts! Een overzicht van aangesloten praktijken vindt u in de app.

Hoe kan ik de app in gebruik nemen?
1. Download de app uit de store
2. Open de app, doorloop de uitleg en selecteer uw praktijk
3. Druk op de knop 'toestel koppelen'
4. Als u al een account heeft voor een patiëntportaal bij uw huisarts logt u met dezelfde gegevens in op de app door op de knop 'Aanmelden' te drukken en gaat u direct naar stap 5). Als u nog geen account heeft, vraagt u die bij ons aan door op de knop 'Registreren' te klikken en alle benodigde gegevens in te vullen. Na controle van uw aanvraag door onze praktijk -wat enige tijd in beslag kan nemen- wordt uw account aangemaakt en ontvangt u per e-mail een bericht dat u gebruik kunt maken van de services
5. Na inloggen op de app ontvangt u per e-mail of sms éénmalig een verificatiecode die u invoert in de app
6. Maak in de app ten slotte een pincode van 5 cijfers aan om de toegang af te schermen
7. De app is nu klaar voor gebruik

Functionaliteiten
• Inzage in uw actuele medicatieprofiel zoals bekend bij uw huisarts.
• Vraag herhaalrecepten direct uit uw medicatielijst aan en ontvang herinneringen indien u uw medicatie opnieuw nodig heeft.
• Stel uw medische vragen direct aan uw arts via een eConsult en ontvang bericht zodra uw consult beantwoord is. Let op! eConsult is niet bedoeld voor urgente zaken of levensbedreigende situaties. Indien u twijfelt over de ernst van uw klacht, neem dan altijd telefonisch contact met de huisarts op.
• Bekijk de lege plekken in de agenda van uw arts en boek een afspraak op het moment dat het u uitkomt. U moet tevens de reden van uw afspraak vermelden.
• U vindt de adresgegevens, contactgegevens en openingstijden van uw arts in de app. U vindt er ook een link naar de website van uw arts.

Privacy
Met de app kunt u via een beveiligde verbinding uw medicatie gegevens ophalen uit het systeem van de praktijk en communiceren met uw arts. Voor de ingebruikname wordt uw identiteit eerst geverifieerd door de praktijk en ontvangt u een verificatiecode om de app te activeren. Verder dient u de app afschermen door een persoonlijke 5-cijferige pincode. Uw gegevens worden niet gedeeld met derden.

 

 

 

Vanaf 5 februari 2018 is ACT Ergotherapie ook gevestigd in de Orderbron.

 

Iedere donderdag kunt u bloedprikken bij de Orderbron tussen 10.00 en 11.00 uur.

U dient hiervoor een laboratoriumformulier mee te nemen.

 

Op woensdag is het ook mogelijk bloed te prikken voor patiënten van de orderbron. Dit gaat alleen op afspraak en is tussen 8.00 en 9.00 uur